Rektangulær plantekurv naturlig hvitvasket L33cm, sett med 3

kr 259 *

Levering til 1. februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

En kurv med planter fra en eldgammel tradisjon: Veving av pilgrener er tett sammenvevd med vår menneskelige kultur. Det tradisjonelle håndverket går opp til 12 000 år og er ifølge eksperter sannsynligvis enda eldre enn keramikk. Med disse høykvalitets plantekurvene fra den eksklusive VIANA-produktserien holder du et tradisjonelt håndverk i hendene, som er ideell for å imøtekomme alle slags plantinger, og som også er et utmerket dekorativt element. De naturlige pilgrenene ble flettet rundt en stabil metallramme og fikk en hvit vask, noe som gir kurven et umiskjennelig utseende i vintage-stil eller shabby chic. Den indre overflaten er foret med en gjennomsiktig plastfilm, slik at direkte planting er mulig og ingen væsker kan slippe ut.
Lag et virkelig fantastisk hav av blomster i vårdekorasjonen, inkludert primula, stemorsblomster, krokus og påskeliljer. Det fargerike utvalget vil bringe solen tilbake i hjertene etter den kalde vinteren og dekorere hjemmet, restauranten eller butikkvinduet på en livlig måte.
Planteboksen i hvit vask kommer i et sett med 3 stk. Den største kurven er ca 33 x 23,5 centimeter, den midterste er rundt 28,5 x 19 centimeter og den minste er ca 23 x 13,5 centimeter.

Dimensjoner store: ca. 33 x 23,5 cm
Mål på medium: ca. 28,5 x 19 cm
Dimensjoner små: ca. 23 x 13,5 cm
Farge: naturlige farger, vasket hvit
Materiale: tre, metall, plast
Antall: 3 stykker, 1 per størrelse
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 63949
Vekt: 1 kg
Levering til: 1. februar **

flere elementbilder

Rektangulær plantekurv naturlig hvitvasket L33cm, sett med 3
Rektangulær plantekurv naturlig hvitvasket L33cm, sett med 3
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.