For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent Echeveria mørkegrønn 21cm 3stk

kr 161,60 *

kr 53,87 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Du kan nyte den eksotiske skjønnheten til den saftige echeveriaen med denne trioen av kunstige blomster. Echeveria-planten ser ut som ekte både i form og farge - men i virkeligheten var den laget av plast av høy kvalitet. De kjøttfulle, grønne bladene har karakteristiske, delikate røde kanter. En integrert metalltråd i stammen lar deg fleksibelt ordne den kunstige planten.

En blomsterdekorasjon trenger ikke alltid å bestå av friske, fargerike blomster, selv slike særegne planter som echeveria kan presenteres veldig imponerende i en vase. Grønne trenden gjør også sin vei inn i moderne bryllupsdekorasjoner. Eller lag en eksotisk biotop i et stort glasskar for å dekorere badet ditt. Med dekorative steiner, sand og andre typer sukkulenter som sedumplanter og kaktus skapes et fascinerende helhetsbilde.

Samlet sett har den grønne saftige en lengde på ca 21 cm. Hodene har en diameter på ca 6 cm. Du vil motta totalt 3 saftige valg

Total lengde: ca 21cm
Diameter: ca. Ø6cm
Farge: grønn, rød, brun
Materiale: plast, metalltråd
Antall: 3 stk

Art.-nr.: 64886
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent Echeveria mørkegrønn 21cm 3stk
Sukkulent Echeveria mørkegrønn 21cm 3stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.