For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent gren lysebrungrønn 48cm

kr 106 *

Levering til 27. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne kunstige saftige grenen i lysebrun og grønn er ekstremt stabil og samtidig visuelt tiltalende. Med de tykke, spisse og tett grupperte bladene ser den kunstige planten ut som et ekte medlem av den store familien av sukkulenter. Den kunstige planten har en naturlig, uregelmessig vekst og er belagt med en liten glans. Den haptiske flerårige plasten imponerer også med sin stivhet og dimensjonsstabilitet. Først når du ser nærmere på, kan du se at det er en kunstig gren.

Dette gir deg en fantastisk dekorativ plante som gir sommerfriskhet til forretningslokalene dine! I motsetning til deres virkelige kolleger inneholder ikke sukkulentene i plast noe kaustisk melkesaft, som er spesielt giftig for barn. Dette gjør den lille dekorative flerårige spesielt velegnet til grønngjøring av hyppig besøkte rom, som legekontorer, lobbyer eller til og med barnehager. Den lange, stabile stammen lar deg feste den kunstige planten i blomsterskum eller styrofoam.

Den kunstige saftige grenen, holdt i lysebrun og grønn, er laget helt av plast og er omtrent 48 centimeter lang.

Lengde : ca. 48cm
Farge : lysebrun, grønn
Materiale : plast
Antall : 1 stk

Art.-nr.: 280127-61
Vekt: 0,2 kg
Levering til: 27. september **

flere elementbilder

Sukkulent gren lysebrungrønn 48cm
Sukkulent gren lysebrungrønn 48cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.