For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent krans hengende grønn, bronse metallic 140cm

kr 94 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne saftige kransen er utstyrt med mange metallfargede perler, og ser både edel og mystisk ut.

Pakk den fortryllende plantrenden løst rundt et rekkverk eller en gardinstang. Ved juletider kan du legge den kunstige saftige planten som borddekorasjon over bordet, eller vikle den kunstige tendrillen rundt juletreet som en festlig perlekrans.

Du kan også bruke den kunstige selen til å knytte fortryllende kranser til bordet eller til å henge, eller du kan bearbeide de perledekte sukkulenter til festlige arrangementer for nyttårsaften eller juletiden.

Den saftige kransen har en praktisk løkke laget av jutebånd for hengning på toppen. Kransestrengen har en total lengde på ca 140 centimeter med oppheng og består av totalt 12 tendrils med en lengde på ca 114 centimeter hver.

Lengde: ca 140cm
Farge: grønn, bronsemetallisk, brun
Materiale: plast, jutebånd
Antall: 1 stk
Art.-nr.: 69566
Vekt: 0,33 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent krans hengende grønn, bronse metallic 140cm
Sukkulent krans hengende grønn, bronse metallic 140cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.