For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent Ø5cm rosa 6stk

kr 158,40 *

kr 26,40 til stykke

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med denne lille saftige i rosa kan du gi din kunstige blomsteroppsats et snev av det eksotiske! Den lille dekorative kaktusen ser ut som en åpen blomst, men har, som modellen fra naturen, små spisse spisser på de ellers runde bladene. Blomsterhodet sitter på en grønn stamme, som er lett fleksibel og dimensjonsstabil takket være metallstangen. Takket være den elegante formen kan du innlemme den kunstige planten i en begravelsesdekorasjon, så vel som i et sommerarrangement, så vel som i et sofistikert kunstig blomsterarrangement.

Den rosa-grønne fargen passer også veldig fint inn i en vårlignende dekorasjon. I tillegg kan du lage en fascinerende ørkendekorasjon med litt dekorativ sand, noen få steiner og drivved, som du kan tilby kundene dine i liten skala eller bruke som en smart butikkvinduepynt i stor skala. Dette kan deretter brukes til å annonsere eksotiske turer til reisebyrået eller mat til restauranten din.

Den kunstige saftige i rosa tilbys som et sett i en pose med totalt 6 stykker. Blomstene har hver en diameter på omtrent 5 centimeter, og med stilken en høyde på omtrent 12 centimeter.

Høyde:
ca 12cm
Diameterhode : ca. Ø5cm
Farge: rosa, lilla, grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 83988
Vekt: 0,25 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent Ø5cm rosa 6stk
Sukkulent Ø5cm rosa 6stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.