For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tamarind Fiber 500g Vinrød

kr 133 *

kr 266,00 til kg

Levering til 30. september **

Varer blir ombestilt

Kun 0 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Bruk denne tamarindfiberen i vinrød, som er rotfibrene til tamarindtreet (Tamarindus indica), for en rekke floristiske arbeidsstykker! Med de små trebitene som fremdeles henger i materialet, skaper de dekorative fibrene et veldig naturlig og - takket være fargen og også takket være selve naturproduktet - et veldig eksotisk helhetsinntrykk som gir dekorasjonene dine noe bestemt. Bruk fibrene som fyllmateriale for forskjellige arrangementer, bruk dem som borddekorasjon på en fest som en kontrast på en lett bordløper eller gi stilige aksenter i en gravdekorasjon. Den naturlige dekorasjonen kan brukes på forskjellige områder av blomster!

Den vinrøde Tamarind Fiber fås i en plastpose med en kapasitet på rundt 500 gram. Vær oppmerksom på at de enkelte fibrene kan ha forskjellige lengder, da disse naturlige elementene også kan trekkes sammen som en ball, motsatt hverandre, eller til og med kuttet.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Farge : vinrød
Materiale : tre
Vekt : 500 gram

Art.-nr.: 184378
Vekt: 0,6 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tamarind Fiber 500g Vinrød
Tamarind Fiber 500g Vinrød
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.