For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Terskive blå klokke treet natur Ø35–45cm

225 kr * kr 164 * Du sparer 27% (kr 61)

Levering til 4. november **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Gode nyheter for alle DIY -fans: du kan gjøre mye med denne store, naturlige treskiven av blåklokke -treet. Treskiven ble saget av direkte fra en stamme av Paulownia tomentosa, plantens botaniske navn, også kjent som keisertreet eller kiritreet. Etter tørking ble treverket ikke bearbeidet ytterligere. Overflaten er grovsagt og ubehandlet, barken og barken er bevart, og årringer kan sees pent. Slik ser det lette naturmaterialet rett og slett fantastisk rustikt ut. Hver kopi ser annerledes ut og har sin helt egen, individuelle sjarm. Vanligvis for denne tretypen er treet spesielt lyst og likevel stabilt. Det er veldig enkelt å behandle, bore, sag og så videre.

En ideell håndverksartikkel for alle venner av lokalt håndverk. Hva med et fint sidebord. For å gjøre dette må du først slipe overflaten på trebiten. Monter deretter en metallbordbunn på undersiden og behandle toppen med treolje eller trevoks. Fullstendig! Du kan nå stolt presentere dette elegante møbelet og plassere det i stuen din, for eksempel ved siden av sjeselongen i lesehjørnet ditt. Denne individuelle skapelsen passer spesielt godt med den trendy landstedet.

Den naturlige treskiven til blåklokke -treet har en diameter på omtrent 35 til 45 centimeter. Tykkelsen er omtrent 2,5 centimeter.

Vær oppmerksom på : Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene når det gjelder form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Diameter : ca. Ø35–45cm
Tykkelse : ca. 2,5 cm
Farge : naturlig, brun
Materiale : tre
google_translate
Art.-nr.: 63751
Vekt: 1 kg
Levering til: 4. november **

flere elementbilder

Terskive blå klokke treet natur Ø35–45cm
Terskive blå klokke treet natur Ø35–45cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.