For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Tresvamp rød 1kg

kr 127 *

kr 12,70 til 100 g

Levering til 30. september **

Sendes vanligvis innen 24 timer

Kun 13 på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Fullfør butikkdekorasjonen din med denne tresvampen i rødt! Den dekorative tresoppen ble fagmessig høstet, tørket, konservert og deretter finfarget. Overflaten på den halvsirkelformede til runde soppen er glatt bortsett fra noen få støt, mens undersiden er utstyrt med de typiske lamellene. For eksempel kan du innlemme soppen i et juledekorasjon og skape et flott vinterlandskap med grener og små trær.

Men den dekorative soppen ser også veldig elegant ut som en veggdekorasjon for rommet ditt eller i et oppsiktsvekkende arrangement for lobbyen eller resepsjonen. På grunn av den sterke røde fargen passer tresoppen også veldig godt inn i en høstdekorasjon og kan settes sammen for en ordning med noen høstløv, kastanjer og et gresskar.

Du kan plassere soppen løst sammen med de andre dekorasjonsideene, samt bearbeide den med nåler, en tråd og en trådtråd. Den myke strukturen til soppen er veldig praktisk å behandle.

Tresvampen i rødt er i en pose som veier totalt 1 kilo og har som et naturlig produkt forskjellige størrelser. De enkelte soppene kan være mellom 5 og 20 centimeter store.

Merk: Dette er et naturlig produkt ! Dette betyr at produktet er utsatt for naturlige svingninger og derfor kan avvike fra de angitte dimensjonene i form, farge, størrelse, bredde, lengde og diameter!

Størrelse : ca 5cm - 20cm
Farge : røde, naturlige farger
Materiale: sopp, tørket
Vekt: 1 kg

Art.-nr.: 202/57011
Vekt: 1,1 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Tresvamp rød 1kg
Tresvamp rød 1kg
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.