Vintergran i gryte, juledekorasjon, gran med snø H45cm

kr 257 *

Levering til 11. desember **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Vintergranen i potten er et ideelt dekorativt element, spesielt til julepynt. Juletreet med snø finner et fint sted på hvert bord eller hylle, uansett hvor lite, som en kjekk vinterdekorasjon!

Den dekorative granen står fast i en svart blomsterpotte, pottejord er angitt på overflaten av potten. Den kunstige granen var laget av plast av høy kvalitet og nøye dekket med kunstsnø. De mange små grenene på det dekorative grantreet med snø er jevnt forsynt med et mangfold av myke nåler.

Granet i potten passer ikke bare som den perfekte borddekorasjonen til julefesten, men gjør også et vakkert ornament til barer, mottakelser og kontorer i advent.

Sett opp grantreet med snø individuelt, eller kombiner flere av de kunstige trærne, også i forskjellige størrelser, for å skape en rolig vinterskog for adventsdekorasjonen din. På denne måten kan du sette opp en fantastisk dekorasjon til jul på en hylle eller vinduskarm hjemme, eller du kan trollbinde kundene dine om vinteren med en drømmeaktig butikkvinduepynt.

Tips: Du finner et stort utvalg av forskjellige kunstige juletrær fra kvalitetsmerket VIANA i et bredt utvalg av design i vårt sortiment. Velg grantrær for dekorasjonsprosjektet, og kombiner forskjellige gran og juletrær med hverandre.

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke inkludert i leveransen.

Total høyde: ca. 45 cm
Granens størrelse: ca. 33 cm
Diameter tre: ca. Ø23cm
Fotavtrykkets diameter: ca. Ø8cm
Farge: grønn, hvit, svart, brun
Materiale: plast
Produktserie: VIANA
Antall: 1 stk
google_translate
Produsent: Viana ®
Artikkelnr.: 01002
Vekt: 0,84 kg
Levering til: 11. desember **

flere elementbilder

Vintergran i gryte, juledekorasjon, gran med snø H45cm
Vintergran i gryte, juledekorasjon, gran med snø H45cm
Vintergran i gryte, juledekorasjon, gran med snø H45cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling Pluss frakt og håndtering. Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Alle priser er eksklusive toll.
** Betalingsmåte Overføring: vi leverer først etter at faktura beløpet er kreditert vår konto.