For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Echeveria 33cm lysegrønn

kr 69,10 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med denne uvanlig formede, kunstige Echeveria i lysegrønn kan du løsne en blomsteroppsats i en vase på en original måte! Den kunstige planten består av en grønn hovedstamme, som er ispedd en fleksibel metalltråd i kjernen og hvorfra 4 grener forgrener seg. På enden av stammen og grenene er det klynger av langstrakte, lysegrønne blader som ser ut som blomsterhoder og har forskjellige bredder. Alle komponentene er laget av plast av høy kvalitet og kan også plasseres i en vase med vann.

Du har også muligheten til å arrangere den kunstige kaktusplanten med andre kunstige planter, men også med kaktus. På denne måten kan du lage en eksotisk steinhage til stuen din som også ser veldig bra ut i en vinterhage. Med en sinkskål, noe tørt skum og andre sukkulenter, kan du designe et flott tørt arrangement som ser spesielt imponerende ut på en vinduskant og også ser flott ut som en moderne borddekorasjon!

Den lysegrønne Echeveria er omtrent 33 centimeter lang. De forskjellige plantehodene har forskjellige diametre fra ca. 7 til ca. 16 centimeter.

Lengde:
ca. 33cm
Diameter på plantehodet: ca. Ø7cm - Ø16cm
Farge: lysegrønn, grønn
Materiale:
plast, metalltråd
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 82043
Vekt: 0,2 kg
Levering til: 29. juni **
Echeveria 33cm lysegrønn
Echeveria 33cm lysegrønn
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.