For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktus i et glass for å henge 21cm

kr 225,35 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Moderne eleganse og klare linjer preger denne fantastiske dekorative artikkelen: Her er forskjellige, kunstige kaktusarter blitt plassert i et glass for å henge, som er formet som en lyspære. Med de frodige grønne sukkulentene og den naturlige fargede plastsanden på den ene siden og glassglødelampen med sin stilige lampe i metall på den andre siden, møter naturlighet originale trendformer.

Heng det dekorative glasset enten på det naturfargede jutebåndet festet øverst på en krok i taket eller i vinduet, eller sett det opp på en tydelig synlig måte som en sofistikert borddekorasjon. Siden plastkaktusene naturlig ikke krever noe vedlikehold, vil det kunstige saftige terrariet gi deg ukomplisert glede på denne måten! Hvis du vil bruke glassdekorasjonstilbehøret som en fancy gaveide til en bursdag eller morsdag, kan du også pakke det pent med mønstret mansjettpapir på forhånd - overraskelsen om kreativiteten og oppmerksomheten på detaljer vil bli enda større!

Hengeglasset, "plantet" med kaktus, er rundt 21 centimeter høyt og har en diameter på rundt 12 centimeter. Hvis jutebåndet også måles, er den totale høyden når du henger omtrent 37 centimeter.

Høyde : ca 21cm
Høyde med bånd : ca. 37cm
Diameter : ca. Ø12cm
Farge : fargeløs, hvit, naturlig, sølv, grønn, brun
Materiale : glass, plast, jute
Antall : 1 stk

Art.-nr.: 85645
Vekt: 0,5 kg
Levering til: 29. juni **
Kaktus i et glass for å henge 21cm
Kaktus i et glass for å henge 21cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.