For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent plukk grønn / brun 35,5 cm

kr 111,60 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du ikke har en grønn tommel, men ikke vil klare deg uten en saftig hage, er dette kunstige saftige valget det riktige valget for deg. Plukket består av til sammen seks små steinroser med en naturlig fargevalg i grønt og brunt. Bladrosettene er hver på en egen stamme, som deretter fører til en lang, delt stamme. En integrert metalltråd lar deg forme og ordne de sukkulente plantene individuelt.


Hvis du forkorter de enkelte stilkene, får du den ideelle følgesvennen for å dekorere en krans eller en planter. En slik mini-biotop kan opprettes raskt. For å gjøre dette, bare ta en glassvase i glass, fyll den med rullesteinsgranulat og sett deretter inn forskjellige sukkulenter i den som du ønsker. Du finner et stort utvalg av forskjellige typer i vårt produktsortiment.


Den kunstige saftige plukkingen i grønt og brunt av VIANA er omtrent 35,5 centimeter høy. Hodene er omtrent 5 centimeter i diameter.

Høyde: ca. 35,5 cm
Diameterhode: ca. Ø5cm
Farge: grønn, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 64802
Vekt: 0,2 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent plukk grønn / brun 35,5 cm
Sukkulent plukk grønn / brun 35,5 cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.