For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Echeveria ball 5cm grønn 4stk

kr 149 *

kr 37,25 til stykke

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Vil du dekorere bordskålen din litt mer eksotisk? Da vil denne echeveria-ballen i grønt inspirere deg! Den perfekte etterligningen av en kaktusart med sin blomsterlignende struktur og grønne farge utstråler en harmonisk sommeratmosfære og er også veldig bra når den plasseres i en blomsterpotte sammen med potteplanten.

Og med echeveria-ballen på håndverkstråden kan du legge kunstnerisk til et sommerarrangement og dermed gi friske og behagelige aksenter. Men den kunstige echeveriaen er også egnet for å dekorere terrassen din, og også med håndverkstråd, passer den veldig bra sammen med en blomsterrank eller eføy. Og hvis du har en liten blomsterpotte eller en pæreformet glassvase, kan du legge den dekorative kulen på den og la den skape en hyggelig atmosfære!

Echeveria-ballen i grønt er i en sylinder på 4 stykker og har en diameter på omtrent 5 centimeter. Du kan innlemme den høykvalitets kunstige blomsten i en sommerbukett eller bruke den som borddekorasjon til hagefesten.

Diameter
: ca. Ø5cm
Farge : grønn
Materiale : plast
Antall : 4 stk

Art.-nr.: 284627-42
Vekt: 0,21 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Echeveria ball 5cm grønn 4stk
Echeveria ball 5cm grønn 4stk
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.