For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Kaktushenger 115cm grønn

kr 124,40 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Leter du etter en original veggdekorasjon? Så se nærmere på dette kunstige kaktusanhenget i grønt! Hengeren er laget av plast av høy kvalitet og er modellert på en saftig plante med lange grener og flate, bønnelignende blader. Det er 3 store grener av forskjellige lengder festet til en stilk, som også er delt inn i grener av forskjellige lengder.

På grunn av den grønne fargen og designen ser kaktushengeren veldig luftig, løs, frisk og eksotisk ut. Med metalltråden i kjernen får hengeren en viss stabilitet, slik at de enkelte grenene henger løst ned. Deretter kan du henge den kunstige planten med stammen på et bånd eller stikke den i blomsterskum eller i små hull i veggen. Men den kunstige kaktusen ser også flott ut som en dekorasjon for butikkvinduet eller som en borddekorasjon!

Den grønne kaktushengeren kommer i en liten pose og har en total lengde på omtrent 115 centimeter, hvorved selve kaktusen er omtrent 102 centimeter lang uten stilk.

Total lengde: ca. 115 cm
Kaktusens lengde: ca. 102 cm
Farge: grønn
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 54700
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 29. juni **
Kaktushenger 115cm grønn
Kaktushenger 115cm grønn
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.