For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Rot med tillandsia for oppheng 26cm

kr 186,05 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Tillandsias blir virkelige trendplanter og sprer en eksotisk stil i boarealer. Som epifytter sitter disse plantene vanligvis i gafler av grener i tretoppene. Og slik kan dette kunstige Tillandsia-ensemblet også bli funnet på en trerot. Det virker nesten som om plantene har funnet det trygge stedet på rotvedet for å gå langt over Atlanterhavet til stuen din sammen. Det imponerende arrangementet av planter er også utstyrt med en jutesnor.

Så du kan henge opp den kunstige planten fantastisk! Spesielt i moderne tider med urbane hagearbeid, spesielt for byboere, er slike eksotiske planter egnet for å skape en grønn oase selv i de minste rom. Så la treroten henge veldig effektivt på en veggkrok på badet eller rett og slett legge den på en hylle. Men spesielt som dekorasjonshenger, er roten med de tre forskjellige størrelsene tillandsias et absolutt høydepunkt. Hvem som helst kan henge opp enkle og kjedelige bilder, men en vertikal hage med så særegne kunstige planter er original!

Roten med tillandsia har en lengde på 26 centimeter. Tillandsia har en størrelse på omtrent 5 eller 12 centimeter.

Lengde: ca. 26 cm
Størrelse tillandsia: ca. 5-12cm
Farge: brun, grønn
Materiale: plast, jute
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 63090
Vekt: 0,3 kg
Levering til: 29. juni **
Rot med tillandsia for oppheng 26cm
Rot med tillandsia for oppheng 26cm
Rot med tillandsia for oppheng 26cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.