For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent plante mørk lilla-grå Ø7cm, Ø10cm H30cm

kr 96,75 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Bruk denne kunstige saftige i mørk lilla-grå for en eksotisk borddekorasjon i hjemmet ditt! Den høykvalitets kunstige planten består av en bred stamme som forgrener seg en gang på toppen, og på slutten av hver gren er det en saftig blomst i forskjellige størrelser. Begge består av blader som er formet litt som skjeer og sammen danner et elegant blomsterhode, som er farget grønt i midten og lilla på utsiden med et grått slør.

Hele stammen har en metalltråd i midten som kan bøyes slik at du kan tilpasse den kunstige blomsten til dine dekorasjonsideer. For å kunne presentere den kunstige saftige planten stilig på et bord, ta en vakker blomsterpotte eller et glassbeger, fyll den med dekorativ sand eller granuler og stikk deretter blomsten med stilken i midten. Dette gir deg også en flott ørkendekorasjon som også kan plasseres på en vinduskarm.

Den kunstige sukkulenten i mørk lilla-grå har en høyde på ca 30 centimeter, med blomsterhodene med en diameter på ca 7 og 10 centimeter.

Høyde:
ca 30cm
Diameterhode : ca. Ø7cm og Ø10cm
Farge: lilla, grå, grønn, brun
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 84006
Vekt: 0,25 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent plante mørk lilla-grå Ø7cm, Ø10cm H30cm
Sukkulent plante mørk lilla-grå Ø7cm, Ø10cm H30cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.