For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent stueleike burgunder 12cm

kr 49 *

Levering til 30. september **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne attraktive saftige er et høydepunkt midt på tidlig høst og kalde vinterdager. Den kunstige planten er modellert på steinrosen, som ser ut som en åpen blomst med bladrosen. På grunn av den veldig autentiske designen av høy kvalitet på planten, ser den også ut som en ekte Sempervivum fra nærbilde, så det botaniske navnet. En naturlig fargeovergang av en lys burgunder er representert veldig autentisk. Sukkulentens stilk er utstyrt med en fleksibel, formbar metalltråd, slik at du ideelt kan arbeide husleeken i forskjellige arrangementer, enten det er skum med blomster eller dekorative granulater.

Ta for eksempel en dyp dekorativ plate og fyll den med dekorativ sand eller småstein. Spesielt steiner er veldig godt egnet for en autentisk steinhage med sukkulenter. Ta en titt på produktspekteret vårt, så finner du det du leter etter. Arrangert sammen med andre typer sukkulenter resulterer i et flott bilde, som fantastisk forbedrer og forfrisker atmosfæren i bo- og forretningslokaler.

Den kunstige steinrosen i Burgund av VIANA har en høyde på ca 12 centimeter med stammen og hodet har en diameter på ca 10 centimeter.

Høyde: ca 12cm
Hodediameter: ca. Ø10cm
Farge: grønn, burgunder
Materiale: plast, metall
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 64804
Vekt: 0,15 kg
Levering til: 30. september **

flere elementbilder

Sukkulent stueleike burgunder 12cm
Sukkulent stueleike burgunder 12cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.