For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulenter i en trekasse H14cm 1p

kr 204,10 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Finner du ikke den rette dekorasjonen for den ledige plassen på stuen din? Så bør du se nærmere på denne kunstige saftige planten i en trekasse. Her kan du se tre forskjellige ørkenplanter, hvorav den ene representerer en kaktus som også blomstrer og ser veldig frisk ut i kombinasjon med den grønne fargen.

Den tidløse dekorasjonen utstråler en fantastisk atmosfære ikke bare på en hylle, men også på en vinduskarm, en ganghylle eller på en skjenk i vinterhagen. Med kunstige sukkulenter kan du også lage veldig fascinerende verdener som jungel, ørken eller til og med vest- og sørhav, som du deretter kan imponere venner og familie med.

Den saftige planten i treboksen er omtrent 14 centimeter høy, og boksen måler omtrent 12,5 x 12,5 x 5. En annen veldig fin detalj er at området hvor sukkulentene er festet er dekket med et stort antall små steiner og derfor ser veldig naturlig ut. Pryd opp romdekorasjonen din med denne vakre eksotiske borddekorasjonen!

Høyde: ca. 14 cm
Dimensjoner treboks : ca. 12,5 cm x 12,5 cm x 5 cm
Farge: grønne, hvite, gule, brune, naturlige farger
Materiale: plast, stein, tre
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 284995-11WEIß
Vekt: 0,42 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulenter i en trekasse H14cm 1p
Sukkulenter i en trekasse H14cm 1p
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.