For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulentgrønt Ø8,5cm L13cm

kr 76,55 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Diskret og likevel veldig effektiv! Denne saftige i grønt er en veldig detaljert kopi av en art av Echeveria. Den kunstige planten har et mangfold av lysegrønne bladrosetter i forskjellige størrelser, som ender i et koppformet blomsterdeksel og også er litt grå. På denne måten minner den litt om en åpen roseblomst. Endene på de skje-aktige, kjøttfulle bladene har kjærlig designet hvite hår som føles veldig milde å ta på. Det er også flott at håret glitrer i direkte sollys, og den saftige planten skimrer også i en veldig lys rosa-rosa tone.

Midt i den kunstige saftige er det en mindre grønn kalyx. I den nedre enden er det en ca. 8,5 cm lang, fleksibel grønn stamme. Kaktusartene passer perfekt til dine arrangementer, sommerdekorasjoner eller blomsterpotter. Med dekorative steiner kommer den kunstige kaktusen til sin rett i en vakker planter. Men også i en flott steinhage vet kaktusen å overbevise, og spesielt i små bonsai-arrangementer er det en magisk dekorasjonside.

Samlet sett har den grønne saftige en lengde på ca 13 cm. Hodet har en diameter på ca 8,5 cm. Den lille grønne kaktusen passer ikke bare på balkongen, men ser også flott ut i en ørken- eller sommerdekorasjon i butikkvinduet til reisebyrået eller utendørs klesbutikken. Men den dekorative kaktusen scorer også i modellkonstruksjon og får ørkenlandskap til å se autentisk og realistisk ut.

Total lengde: ca. 13 cm
Lengde på håndtaket: ca. 8,5 cm
Diameter: ca. Ø8,5cm
Farge: grønn og hvit
Materiale: plast
Antall: 1 stk

Art.-nr.: 289000-42
Vekt: 0,2 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulentgrønt Ø8,5cm L13cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.