For kontinuerlig å optimalisere nettstedet vårt og tilby deg den best mulige tjenesten, bruker vi informasjonskapsler, forutsatt at du gir samtykke til bruk av informasjonskapsler. Ytterligere informasjon Bli enige Nekte


Sukkulent tendril hengende grønn, brons metallic 114cm

kr 128,70 *

Levering til 29. juni **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Ta med litt tropisk stil i de fire veggene dine med det saftige vintreet i grønt!

Dekket med mange perler laget av isopor i en bronsemetallisk tone, passer den surrealistiske plantekransen også inn i et festlig dekorasjonsarrangement. Design julepynten din med den kunstige tendril eller bruk den saftige tendril til dekorasjon til nyttårsaften.

Den kunstige saftige kan vrides til en festlig adventskrans å henge eller til bordet ved hjelp av en dekorativ ring eller krans. Også integrert i dekorativt bestikk eller ordnet i en høy vase, ser den hengende saftige tendrilen magisk ut!

Den kunstige planten forgrener seg på to plan i tre tendrils. Hovedstammen og grenene er hver pakket med bruntfarget bånd og har en fleksibel, formbar metallkjerne.

De seks grenene av saftige er alle rundt 74 centimeter lange. Den totale lengden på den perle saftige tendril er ca 114 centimeter.


Total lengde: ca. 114 cm
Farge: grønn, bronsemetallisk, brun
Materiale: plast, metall, bast
Antall: 1 stk

Merk: Tilbehør og dekorative gjenstander vist på produktbilder er ikke en del av produktserien, med mindre de er uttrykkelig inkludert.

Art.-nr.: 69565
Vekt: 0,4 kg
Levering til: 29. juni **
Sukkulent tendril hengende grønn, brons metallic 114cm
Sukkulent tendril hengende grønn, brons metallic 114cm
Sukkulent tendril hengende grønn, brons metallic 114cm
* Alle priser Inkl. Mva 25 % Handling, Pluss frakt og håndtering Kryssede priser tilsvarer forrige pris. Pluss eventuelle gjeldende tollgebyrer.
** Uten forskuddsbetaling. Så snart fakturabeløpet er kreditert kontoen vår, sender vi deg leveransen med en gang.